Het 21e volleybaltoernooi van Stichting Aigenwies in Hellum kon afgelopen weekend rekenen op een uitverkocht huis. Maar liefst 50 teams waren vanaf vrijdagavond in de race voor de fel begeerde wisselbokaal. Dit was niet de enige te behalen prijs, want ook de nummer 2 en 3 van het toernooi ontvingen een beker en mochten het podium betreden.

Daarnaast werd er op zaterdag gestreden in twee divisies en was er ook in de tweede divisie een beker te winnen door de top 3. Last but not least is er de jaarlijkse sportiviteitsprijs, welke dit jaar naar het team van PLUS Spithoff ging. Op vrijdag werd er in poules gespeeld om te bepalen of teams in de eerste divisie, ofwel de top 25, of de tweede divisie uit moest komen op zaterdag. Vervolgens waren er op de slotdag wederom poules ingedeeld en speelden alle teams dus meerdere wedstrijden. In de finale was Mooispul.com in twee sets te sterk voor Team Zonder Naam.

De derde prijs in deze divisie ging naar Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff. De winst in de tweede divisie ging naar Wat en half Wat, zij wonnen de finale ten koste van HeHo. De troostfinale werd gewonnen door de Volleybeukers. Henk van der Wolde werd nog in het zonnetje gezet voor het feit dat hij al 20 jaar betrokken is als omroeper tijdens het toernooi, hij ontving hiervoor een canvasdoek met foto’s van eerdere edities.