In het Medisch Centrum Siddeburen vierde apothekersassistente Simone Lamein-Bijsterveld vorige week haar 25-jarig jubileum. Ze werkte meer dan 23 jaar bij de praktijk van Dr. Wind, die in 2016 werd overgenomen door Dr. Lochorn en is dus een bekend gezicht in Siddeburen. ”De omgang met mensen vind ik het mooiste aan mijn baan. Soms maak je alleen even een praatje, soms kan je echt helpen. Dat geeft me veel voldoening.

” Ze geeft aan al die jaren dan ook met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij de praktijk in Siddeburen. ”En zoals ik er nu over denk wil ik het nog wel 25 jaar volhouden,” lacht ze. ”Simone is een hardwerkende collega, die zeer goed op de hoogte is van de laatste trends en de laatste regelgeving die gebruikelijk is binnen de gezondheidszorg,” zegt Lochorn over zijn apothekersassistente.

”Ze was als één van de eersten enthousiast over de uitgifteautomaat, een machine waaruit iedereen 24 uur per dag zijn of haar medicatie kan halen.” Op de foto v.l.n.r.: Margriet Wind (echtgenote dr. Wind), Yuri Fisscher (compagnon MCS), Simone Lamein en Gerben Lochorn.