De tennisvereniging Kolham viert zaterdag 10 juni het 25-jarig jubileum met een tennisclinic verzorgd door twee noordelijke tennistoppers uit de eigen gelederen. Het geheel wordt opgevrolijkt met een ’mystery guest’. Er is bewust niet gekozen voor een receptie of iets dergelijks.

De vereniging hoeft ook niet met cadeau’s overladen te worden. Wil men iets geven dan kan dat in de vorm van een bijdrage aan Stichting KiKa. De organisatie hoopt veel oud-leden opnieuw kennis te kunnen laten maken met de club en herinneringen op te halen. Ook tennisvereniging Kolham ontkomt niet aan een landelijke tendens in terugloop van leden. Niettemin draait de vereniging voor het overige uitstekend.

De basis hiervoor is 25 jaar geleden gelegd met de toenmalige initiatiefnemers, het oprichtingsbestuur en de vele vrijwilligers. Over inzet van vrijwilligers heeft de vereniging in al die jaren nooit te klagen gehad. Met hun inzet hoopt de vereniging nog vele jaren voort te kunnen. De vereniging beschikt over een mooie accommodatie met twee banen met verlichting. Er wordt getennist op zowel recreatief als competitie niveau. Aanvang van de feestelijke clinic a.s. zaterdag is 16.00 uur.