Het is deze maand alweer 30 jaar geleden dat Juwelier Joldersma in Siddeburen is begonnen en de juwelierszaak van Juwelier Prins overnam. Jaap en Roelie Joldersma willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom een aantal leuke aanbiedingen (zie advertentie elders in deze krant) in petto voor hun klanten tijdens de komende Licht en Klankweek.

Het echtpaar gaat nog elke dag met frisse moed en veel plezier aan het werk. Jaap, die al 40 jaar in het juweliersvak zit, memoreert aan de vele veranderingen die in de loop der jaren hebben plaatsgevonden: ”Regelmatig bezoeken we beurzen om de nieuwste trends te blijven volgen, maar ook verliezen we de ’basis’ collectie niet uit het oog. Daarom hebben we een breed assortiment aan sieraden en horloges, o.a. de merken Seiko, Pulsar, Lorus, Prisma, Bering, Danish Design, Rolf Cremer en OOZOO.

Maar ook voor het repareren van horloges, klokken en sieraden of voor het ontwerpen van een nieuw, uniek sieraad zijn de mensen bij ons nog steeds aan het juiste adres.” Jaap en Roelie hopen nog vele jaren in Siddeburen voor u klaar te mogen staan.