Voorpagina Slochteren 38e editie Slochter Jaarmarkt werd goed bezocht

38e editie Slochter Jaarmarkt werd goed bezocht

Traditiegetrouw was er op de dinsdagavond voorafgaand aan de Slochter Jaarmarkt weer een lampionnenoptocht georganiseerd door de Dorpsvereniging Slochteren. Een record aantal kinderen van richting de 200 kinderen namen deel aan deze optocht. De stoet vertrok vanaf het Erfgoedplein en eindigde bij de ijsbaan, waar wederom een vuurwerkspektakel te zien was.

Woensdag 2 oktober was het bewolkt, maar gelukkig bleef het op een paar buien na droog tijdens de Slochter Jaarmarkt. De 38e editie werd dan ook goed bezocht en zorgde voor de nodige gezelligheid op de Hoofdweg. Voor ieder was wat wils. Zo kon men genieten van de mooie omgeving in een 45 minuten durende rondrit in een oude bus van het Nationaal Bus Museum Hoogezand, waarbij uitleg werd gegeven over de historie van en rondom Slochteren.

Kinderen konden voor allerlei leuke spelletjes terecht bij Jong Goud Slochteren, die de marktbezoekers daarnaast informeerden over hun activiteiten. Shantykoor ”De Raaitvinken” uit Harkstede mocht ook niet ontbreken. Vanaf 13.00 uur verzorgden zij enkele optredens voor de bezoekers. En ook Zanggroep Flexibel vermaakte de marktbezoekers met herkenbare hits uit de ’60, ’70 en ’80er-jaren.

Laatste nieuws

Overdracht kerk en verenigingsgebouw in Kolham naar SOGK

Op vrijdag 20 november jl. was het zover. Na een periode van voorbereiden droeg de Protestantse Gemeente...

Harkstede in rep en roer in Sinterklaastijd

Het mysterie van de gestolen chocoladeletters van Sinterklaas heeft Harkstede een week lang in de ban gehouden....

’Boombommetjes’ uitgedeeld in Voedselpark Slochteren

De afgelopen twee jaar legden ‘The Pollinators’ bij Amsterdam en Rotterdam in festivalsetting samen met de bezoekers...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u