Harkstede 60-jarig huwelijk voor echtpaar Waijer uit Harkstede

60-jarig huwelijk voor echtpaar Waijer uit Harkstede

Vorige week donderdag vierde het echtpaar Waijer-Blaauw hun diamanten jubileum. 60 jaar geleden trouwden ze voor de burgerlijke stand van Hoogezand-Sappemeer. “We waren er jong bij”, aldus het echtpaar. Dhr. Waijer, altijd automonteur geweest, was 20 jaren jong, zijn echtgenote slechts 19. Het tweetal is nog erg actief, van verkeersregelaar tot het onderhoud van de voetbalvelden.

Naast alle vrijwilligerswerk houdt dhr. Waijer erg van fietsen, mevrouw Waijer-Blaauw houdt het liever bij wandelen. Donderdag zat het huis vol buren, vrienden en familie, daarnaast kwam wethouder Jaap Borg op bezoek namens de gemeente Midden-Groningen. Hij gaf het jubilerende stel een ingelijste kopie van hun huwelijksakte cadeau. Een receptie vond het paar niet nodig, in plaats daarvan werd het jubileum afgelopen weekend gevierd met een etentje met kinderen en kleinkinderen.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u