Harkstede A.s. zaterdag weer Rondje Harkstede

A.s. zaterdag weer Rondje Harkstede

Zaterdag 10 augustus wordt weer het Rondje Harkstede gehouden van 13.00-16.00 uur. De restauratie van de monumentale kerk, Hoofdweg 63, is afgerond. De kerk laat zich nu weer in volle glorie zien. Natuurlijk kunt u ook in de toren en de gewelven bekijken vanuit de toren. De boekenmarkt is niet open, wel kunt u zien hoe mooi de kelder is. Ook is het mogelijk om de gevangenis in de toren te bekijken. Tevens zijn er rondleiders aanwezig die veel over de kerk kunnen vertellen. In de afgelopen weken is ook nog gewerkt aan het Alliantiewapen van de stichters van de kerk, boven de ingang (foto).

Stel’s Meulen aan de Hamweg is eveneens geopend van 13.00-16.00 uur. Hier zijn ook mensen aanwezig die graag wat willen vertellen over deze korenmolen.

Zaterdag 10 augustus is het oude schoollokaal, Hoofdweg 89 in Scharmer ook geopend, waar de familie Van Calkar u graag ontvangt. Wel graag uw bezoek vooraf aanmelden via (050) 4040383. Bij het theehuis ”Ons Hertenkamp” van Cosis staat vanaf 13.00 uur de koffie/ thee weer klaar. Zie ook de website www.rondjeharkstede.nl.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u