Aanplantdag Voedselpark Slochteren op zaterdag 16 november

0
315

Aan de Stichtinglaan in Slochte­ren zal een voedselpark gerealiseerd worden. Voedselpark Slochteren wil de directe leefomgeving verrijken, zowel voor de inwoners als de natuur. Het Voedselpark Slochteren zal bestaan uit een moestuingedeelte en een voedselbosgedeelte.

Hier kunnen inwoners van Slochteren langskomen om mee te werken, groente of fruit te kopen of gewoon om elkaar te ontmoeten en te genieten van de natuur, die het park biedt. Er zijn al werkzaamheden verricht waarbij ook leerlingen van de scholen uit de omgeving hebben meegeholpen.

Op zaterdag 16 november organiseert het Voedselpark Slochteren een aanplantdag. Om 11.00 uur zal bij de Edsersheerd aan de Stichtinglaan de koffie/thee klaarstaan. Er is een ontwerp gemaakt voor het voedselpark. De organisatoren willen u op 16 november graag laten zien hoe het park er in de toekomst uit zal zien. De presentatie begint om 11.30 uur.

Na de presentatie wordt de mogelijkheid geboden om een struik te planten in het voedselpark.  Wilt u met de organisatie meedenken? Heeft u suggesties voor de planten? Wilt u meer weten over de doelstelling van het park? Kijk dan op de website www.voedselparkslochteren.nl of stuur een mail naar [email protected] Heeft u bijvoorbeeld bessenstruiken die u kwijt wilt? Dan kunt u ook een mailtje sturen. De organisatoren hopen veel belangstellenden en aanplanters te verwelkomen op 16 november.