Laatste nieuws

Actie Hart voor Midden-Groningen van start

Normaal gesproken komen we in deze donkere dagen bij elkaar, vieren we samen feest of zien we onze vrienden op school, werk of vereniging. Dat kan door corona veel minder en daarom organiseert Marketing Midden-Groningen, in samenwerking met de ge­meente, de komende weken ’Hart voor Midden-Groningen’. Een actie bedoeld om elkaar een hart onder de riem te steken en er een ’warme’ decembermaand van te maken.

Alle inwoners, scholen, dorpsverenigingen, kerken en ondernemers worden opgeroepen om iets bijzonders, liefs of attents te doen voor de mensen om hen heen. Bijvoorbeeld een kaartje sturen, een aardigheidje langsbrengen of een speciale actie bedenken waar je een ander blij mee maakt. Zo wil het Brandweermuseum uit Sappemeer een paar mooie wagens demonstreren bij een verzorgingshuis, om de bewoners een leuk verzetje te geven. Deelnemers van Werkpro bij de Heemtuin in Muntendam maken grote beschilderde harten met kerstverlichting erin voor alle verzorgingshuizen en begeleid wonen locaties. Voor de Fraeylemaborg staat al een groot hart te pronken. De organisatie heeft nog een aantal hartenacties in petto, die nog even een verrassing blijven.

Om de actie te steunen kun je een hart voor je raam hangen, het liefst met een lichtje erin. Zo brengt de actie wat verlichting in deze donkere tijden. En kan iedereen straks in Midden-Groningen op hartenjacht, net als de berenjacht afgelopen voorjaar. Ga voor meer informatie en het aanmelden van acties naar www.hartvoormiddengroningen.nl.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30