Voorpagina Midden-Groningen Basisschoolleerlingen krijgen flyer ’Vier de zomer in Midden-Groningen’

Basisschoolleerlingen krijgen flyer ’Vier de zomer in Midden-Groningen’

Wordt het een brandje blussen bij het Brand­weermuseum, op Slootsafari bij de Heemtuin of waterskiën bij Break Out Grunopark? Het zijn allemaal dingen die kinderen deze zomer kunnen doen in Midden-Groningen. Deze en andere activiteiten staan op de flyer ’Vier de zomer in Midden-Groningen’.

Alle basisschoolleerlingen in de gemeente krijgen de flyer deze week mee naar huis. De flyer is uitgebracht door Marketing Midden-Groningen, met dank aan een subsidie van de gemeente Midden-Groningen. Nu veel kinderen thuis zullen blijven deze zomervakantie, of minder lang op vakantie gaan, is leuke dingen doen in de eigen omgeving een goed alternatief.

Op de flyer staat ook een kleurplaat waarop staat wat de kinderen kunnen doen. Zoals bijvoorbeeld schilderen bij de Fraeylemaborg of een speurtocht doen bij de kerk in Noordbroek. Ook gezinnen die op de campings in Midden-Gro­ningen verblijven krijgen de flyer. Op de foto groep 6a van OBS De Driespan in Harkstede met de flyer.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u