Slochteren Beachvolleybalinternationals gaven clinic bij VIOS Kolham

Beachvolleybalinternationals gaven clinic bij VIOS Kolham

Door de coronacrisis zijn de beachvolleybalinternationals voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt de kans om eens iets terug te geven aan de jeugd. Alexander Brouwer (foto) en Yorick de Groot gaven donderdag in Slochteren een clinic aan ruim 50 jeugdleden van VIOS Kolham.

Rondom het beachvolleybalveld naast de Duurswoldhal was alleen aan de plassen nog te zien dat het flink had geregend, toen beide topbeachvolleyballers om 17:00 uur op de Slochterveldweg aankwamen scheen de zon volop en konden de schoenen uit om, zoals dat hoort, op blote voeten het zand te betreden.

Nadat de professionals de VIOS talenten de fijne kneepjes van de sport hadden bijgebracht werd afgesloten met een op het oog oneerlijke wedstrijd, want Alexander en Yorick stonden aan de ene kant van het net, met aan de overzijde een vol veld met volleyballers, toch wist het tweetal het onderlinge wedstrijdje winnend af te sluiten. Nadat de jeugd het moest afleggen, was het de beurt aan de aanwezige VIOS trainers om te laten zien hoe het moest, maar ook zij konden geen vuist maken, hoewel ‘mister VIOS’ Piet Zijl nog wel overtuigend een punt binnen wist te slaan.

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X