Martin Nienhuis, eigenaar van viswinkel de Lekkere Lekkerbek en Kasper Hovius van Kaspcreations zijn een initiatief gestart op het gebied van eten bezorgen. ”We zijn gestart vanuit het idee om online verkopen makkelijk en vriendelijk te maken voor de ondernemer. We willen ervoor zorgen dat horeca-ondernemers die maaltijden willen bezorgen of laten afhalen er weer wat aan over kunnen houden,” aldus Nienhuis. ”Er is een groeiende behoefte aan een platform waar de ondernemer voorop staat.

Elke food ondernemer uit de regio kan zich bij ons aansluiten en producten online aanbieden. Daarnaast helpt DinerExpress met de marketing in de vorm van social media-campagnes en advertenties in ’t Bokkeblad. Hierdoor kunnen ondernemers profiteren van de mogelijkheden van gratis publiciteit in verschillende media.” Kasper, van marketingburo Kaspcreations: ”Het is belangrijk dat ondernemers zich verenigen. Delen is vermenigvuldigen.

Onze visie is heel duidelijk. Alles wat er binnen komt gaat direct terug in het bedrijf om zo te kunnen investeren in naamsbekendheid en innovatie. Zo is er op dit moment een handige App in ontwikkeling. Wij willen stabiel groeien om ondernemers die bij ons aansluiten optimaal te kunnen laten profiteren.” Het duo is eind vorig jaar gestart met de pilot Marum, Leek en Zuidhorn en wil nu graag DinerExpress uitrollen in de gemeente Midden-Groningen.

Het eerste bedrijf heeft zich aangemeld: Gigi Bianco van Stichting Portolino Slochteren. Hier kan men online pizza, pasta, risotto of andere Italiaanse gerechten bestellen. De komende tijd zal DinerExpress hard aan de weg gaan timmeren. Nieuwsgierig geworden, of wil je deelnemen? Kijk dan op www.dinerexpress.nl.