Voorpagina Slochteren Blote Voeten Pad bij Fraeylemaborg weer geopend

Blote Voeten Pad bij Fraeylemaborg weer geopend

Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg is in de maanden juli en augustus een nieuwe belevenis. Tot en met 31 augustus is namelijk het Blote Voeten Pad geopend.

Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.

Voelen met je voeten hoe grond aanvoelt, op een pad langs struiken, bomen en planten die je kunt voelen en ruiken. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms dwars door de follies.

Naast de belevenis van de blote voeten zijn op de wandeling vele mooie houten installaties geplaatst voor muzikale en zintuiglijke ervaringen. Deze zijn van hout uit het park gemaakt door Klaas Schipper en zijn medewerkers van Stichting De Olle Bongerd. Zo kan je muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard achter de borg. Verbazingwekkend hoeveel speelse klankkleur hier te breiken is. Of ga al balancerend over de boomstam die over een brede sloot ligt bij de folly Strotempel. Een topper is ook de picknickbank midden in de Ronde Kom. Een unieke kans om uit te rusten midden in een 18e eeuwse vijver.

Het Blote Voeten Pad is veilig, het is uitgezet over 23 hectare, dus iedereen kan voldoende afstand houden.

Om het Landgoed Fraeylemaborg te steunen in coronatijd wordt deze keer wel een bijdrage gevraagd. Tickets kunnen gekocht worden op www.fraeylemaborg.nl. Het Blote Voeten Pad is dagelijks geopend van 11.00-17.00 uur.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u