Blotevoetenpad in Slochterbos opengesteld voor publiek

Laatste nieuws

Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg is altijd al een feest, maar in de zomermaanden juli en augustus wordt het een nieuwe belevenis. Trek de schoenen en sokken uit en beleef het blotevoetenpad in het Slochterbos. Onderweg op de bewegwijzerde route zijn talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.

Voelen met je voeten hoe grond aanvoelt, op een pad langs struiken, bomen en planten die je kunt voelen en ruiken. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms dwars door de follies, verrassende gebouwtjes. Naast de belevenis van de blote voeten zijn op de wandeling veel mooie houten installaties geplaatst voor muzikale en zintuigelijke ervaringen.

Deze zijn van hout uit het park gemaakt door Klaas Schipper en zijn medewerkers van Stichting De Olle Bongerd. Zo kan je muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard achter de Fraeylemaborg. Verbazingwekkend hoeveel speelse klankkleur hier te bereiken is. Of ga al balancerend over de boomstam die over een brede sloot ligt bij de follie Strotempel.

Een topper is het houten huisje  in de Ronde Kom. Een unieke kans om uit te rusten midden in een 18e eeuwse vijver. Het blotevoetenpad is veilig, het is uitgezet over 23 hectare, iedereen kan dus voldoende afstand houden. Het blotevoetenpad is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees