Siddeburen Bouw MFC Siddeburen gaat van start

Bouw MFC Siddeburen gaat van start

In november 2018 ontving de Stichting MFC Siddeburen het goede nieuws dat de NAM akkoord is met de aanpak van de versterking van het kerkgebouw aan de Oudeweg 70 in Siddeburen. De stichting kan nu verder met de realisatie van het Multi Functioneel Centrum. Inmiddels zijn de gebouwen eigendom van de stichting en is de planning voor de (ver)bouw opgestart. De afronding van de laatste benodigde documenten is zover gevorderd dat er definitief kan worden be­gonnen met de voorbereiding en de bouwwerkzaamheden.

Als officieel startmoment zal op vrijdag 1 februari a.s. om 15.00 uur aan de Oudeweg 70 een bouwbord worden onthuld door wethouder Anja Woortman van de gemeente Midden-Groningen. Daarbij zijn vertegenwoordigers van alle betrokken organisaties uitgenodigd. Daarna wordt van 15.30 tot 18.00 uur de mogelijkheid geboden aan de inwoners van Siddeburen tot bezichtiging én koop van de verschillende aangeboden roerende zaken uit de kerk, waaronder de zitbanken, en Rehoboth.

Op zaterdag 2 februari tussen 09.00 en 12.00 uur kunnen belangstellenden nog terecht voor de laatste mogelijkheid om spullen te kopen én af te halen. De opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt voor de inrichting van de verschillende zalen in het nieuwe MFC. Tevens kan men zich tijdens de verkoop laten informeren over het nieuwe gebouw en de geplande werkzaamheden.

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X