Brandweer hield jaarlijkse korpsbindingsavond

Laatste nieuws

Vrijdagavond 9 november vond in Partyboerderij ’t Hof van Scharmer de jaarlijkse korpsbindingavond plaats van de brandweer van Harkstede, Slochteren en Siddeburen. De avond begon om 18.30 uur met een stamppotbuffet, gevolgd door het officiële gedeelte. In het afgelopen jaar zijn de drie korpsen versterkt met vijf nieuwe mensen: Thijs Kuiper (Harkstede), Jannet Knoop (Slochteren), Rogier Snijder (Slochteren), Henk Kok (Slochteren) en Erwin Renkema (Siddeburen).

Zij kregen uit handen van clustercommandant Martijn Wevers een welkomstbloemetje. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn overhandigde aan Gert Wolters en Henk Jongsma een beeldje en oorkonde voor hun 12,5-jarig dienstverband. Het afgelopen jaar werden de volgende diploma’s behaald: Dorenda Oosterhuis (Manschap A), Sander Wesseling (Manschap A), Klaas Mollema (Man­schap A) en Jordy Bakker (Manschap A). Bas Coster en Henk Zwartenkot ontvingen het certificaat oefenleider.

Ronald Brink (na 17 jaar) en Martin Pietersma (na 16 jaar) zijn dit jaar gestopt bij de brandweer en hebben uit handen van de burgemeester een beeldje en oorkonde gekregen voor hun bewezen diensten voor het korps. Na het formele gedeelte werd de avond verder ingevuld met een pubquiz.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30