Orthopedisch instrumentenmaker Richard Brink vierde afgelopen week alweer zijn 1-jarige jubileum in Medisch Centrum Siddeburen. De bescheiden Drent deed dat met het ophangen van zijn naambordje aan de voorpui. ”Beter laat dan nooit,” lacht Brink. Brink Orthopedie is een hecht familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar is gevestigd in Groningen.

”Mijn jongere broer en ik zijn dik twintig jaar geleden bij onze vader in het bedrijf gestapt. In 2014 heeft hij het aan ons overgedragen. Op dit moment werken we met vijf personeelsleden in het bedrijf, waarvan twee administratieve krachten en drie orthopedisch instrumentenmakers.” Laagdrempeligheid staat bij Brink bovenaan.

”Je kan hier altijd vrijblijvend informatie vragen over bijvoorbeeld steunkousen of over het dragen van een brace. Daar maak ik nooit een probleem van. We zijn servicegericht, gaan voor kwaliteit en hebben oog voor detail.” Instrumentenmaker Richard Brink is één dagdeel in de week op afspraak aanwezig in Medisch Centrum Siddeburen. ”En als het nieuwe pand klaar is, hangt ons bordje er sneller, let maar op!”