spot_img

Burgemeester feliciteert prijswinnaars fotowedstrijd

Laatste nieuws

Afgelopen maandag heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn Anje Palland persoonlijk ontvangen om haar te feliciteren als winnaar van de fotowedstrijd die door de gemeente is uitgezet in de zomer van 2020. Daarmee komt haar inzending, een foto van een prachtig stilleven in Woudbloem, dit jaar op de omslag van de nieuwe gemeentegids.

Anje ontving een geldprijs van 75 euro. De tweede en derde prijswinnaars zijn door de burgemeester gebeld en gefeliciteerd. Burgemeester Hoogendoorn: ”Ik vind de foto van Anje erg mooi en aansprekend. De weerspiegeling van de mast in het water levert een mooie verticale lijn op naast de oude loodsen.” De tweede prijs (50 euro) ging naar Rinette Timmerman met haar foto van het Mammoetpad in de Heemtuin in Muntendam. Mieke ten Have ontving voor haar foto van de Haanssluis in Hellum de derde prijs, een bedrag van 25 euro.

Naast de foto’s van de prijswinnaars zijn er nog 13 foto’s van andere inwoners in de gemeentegids geplaatst. De nieuwe gids wordt deze of volgende week huis aan huis verspreid. Tijdens de zomer van 2020 heeft de gemeente inwoners opgeroepen om mee te doen aan een fotowedstrijd. Inwoners konden hun foto’s die ze maakten in Midden-Groningen aanleveren. Burgemeester Hoogendoorn: ”Wij hebben 120 mooie inzendingen ontvangen. Onze inwoners zijn er veel op uit getrokken in de prachtige natuurgebieden die onze gemeente rijk is. Graag bedank ik alle inzenders voor hun deelname.” Op de foto de winnende inzending.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30