Voorpagina Noordbroek Charlotte Doddema uit Noordbroek verkozen tot Sporttalent van 2019

Charlotte Doddema uit Noordbroek verkozen tot Sporttalent van 2019

Afgelopen vrijdag werden de winnaars van de Sportverkiezing Midden-Groningen 2019 via een livestream bekendgemaakt. De sportverkiezing zou eigenlijk op 13 maart al gehouden worden, maar door de toen geldende coronamaatregelen werd dit verplaatst naar 23 oktober. De bekendmaking van de Sportverkiezing Midden-Groningen ging, ook in verband met coronamaatregelen, anders dan in andere jaren.

Via de livestream konden de genomineerden, hun familie en fans, media en andere geïnteresseerden live de bekendmaking van de winnaars van de Sportverkiezing Midden-Groningen meemaken. Door in totaal 1.263 stemmen werden de winnaars: Charlotte Doddema (Sporttalent), Maura Boer en Floor van Dongen van Acrogym Midden-Groningen (Sportploeg), bowlster Beejee Westerdijk (Sportvrouw) en golfer Mart Karsenbarg (Sportman). Noordbroekster Charlotte Doddema, 8 jaar, rijdt BMX en doet dat zeer verdienstelijk.

In 2019 werd ze Nederlands Kampioen, tweede op het EK, vierde op het WK en Gelders, Brabants en Veluws kampioen geworden. Verder is ze eerste geworden in de Topcompetitie 4 van Tiel, Topcompetitie 5 van Nuland, Topcompetitie 6 van Klazienaveen en de Finale Topcompetitie. Bij de Nationscup Dessel en bij de Nationscup Uithoorn eindigde ze in de top drie. Ook werd ze in 2019 tweede in de Topcompetitie 1 Venlo, Topcompetitie 2 Baarn en Topcompetitie 3 Luyksgestel. Topcompetitie zijn in Nederland de hoogste wedstrijden.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u