Nadat onlangs voor de clubkampioenschappen 2017 tennis de kruisfinales werden ge­speeld, waren de namen bekend geworden voor de halve finales en de finales. Helaas gooide het regenachtige weer het schema van de geplande wedstrijden in de war en moest er op andere tijden worden gespeeld. Zo konden de wedstrijden mix van vrijdagavond, door de regen, niet geheel worden uitgespeeld.

Er zou verder gespeeld worden op zaterdagochtend 9 september. Helaas was het weer niet veel beter en moest de organisatie besluiten dat er wederom geschoven moest worden. In de middag zou het droger worden en vanaf 14.00 uur konden de spelers de baan weer op. Onder zonnige weersomstandigheden werden de laatste wedstrijden gespeeld en het publiek kreeg spannende wedstrijden voorgeschoteld.

De laatste wedstrijd duurde ruim 3 uur, waarbij Gerrie en Jesper de eerste set verloren, de tweede set met een tiebreak wonnen en dus moest een derde set de beslissing brengen. Gerrie en Jesper kwamen met 5-1 achter, maar wisten dit om te buigen in een 7-5 overwinning. De uitslagen: gemengd dubbel: 1. Gerrie Lubben en Jan Lesman; 2. Janny Medema en Jans Ensing; 3. Beppie Gruis en Bert Bulten; 4. Lieneke Koop en Tim Lesman; heren enkel: 1. Tim Lesman; 2. Harry Koller; 3. Klaas Medema; 4. Jesper Schothorst; heren dubbel: 1. Tim Lesman en Jan Lesman; 2. Jans Ensing en Harry Koller; 3. Gerrie Lubben (dispensatie) en Jesper Schothorst; 4. Klaas Medema en Peter van der Linde.