College schenkt meer aandacht aan huwelijksjubilea

Laatste nieuws

Bij de start van de nieuwe gemeente Midden-Groningen op 1 januari 2018 is besloten dat het college de 50, 55 en 60 jaar getrouwde echtparen niet meer zou bezoeken, omdat het aantal huwelijksjubilea in de gemeente te groot was. Het college vindt echter persoonlijk contact met de inwoners belangrijk en heeft daarom besloten vanaf 2019 wel de 60 jaar getrouwde echtparen weer te gaan bezoeken. Daarnaast heeft het college besloten om jaarlijks een feestelijke bijeenkomst te organiseren voor alle echtparen uit de gemeente Midden-Groningen die in dat jaar 50 of 55 jaar getrouwd zijn.

Dit betekent dat de echtparen dit in 2018 60 jaar getrouwd zijn niet bezocht worden, terwijl dat in 2019 wel weer op de rol staat. Daarom nodigt het college deze echtparen dan ook uit voor een feestelijke bijeenkomst die op 4 december a.s. in Hoogezand plaatsvindt.

Vanaf 1 januari 2019 worden de echtparen die in dat jaar 50 of 55 jaar getrouwd zijn in december uitgenodigd voor een bijeenkomst en het college bezoekt alle echtparen die 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn. Daarnaast bezoekt de burgemeester iedere 100-jarige en 105-jarige in de gemeente. Ook de oudste inwoner van de gemeente Midden-Groningen krijgt jaarlijks een bezoek van de burgemeester.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30