De jubileumeditie van Schans-Pop gaat niet door

Laatste nieuws

Nadat in het voorjaar alle seinen alsnog op groen leken te gaan, besloot de organisatie om dit jaar toch nog een speciale jubileumeditie te organiseren. Vooral omdat Schans-Pop dit jaar 35 jaar bestaat. Tijdens de persconferentie van vorige week vrijdag werden de huidige coronamaatregelen verlengd en dat betekent concreet dat het festival niet door zal gaan. De organisatie is van mening dat het festival gevierd moet worden zoals ze het de afgelopen jaren ook hebben gedaan.

Dat betekent dat een ‘zittend’ evenement met maximaal 750 personen dan ook nooit een optie is geweest. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de Zummer Editie van 2022. Deze staat gepland in het Hemelvaartsweekend op 26, 27 en 28 mei 2022. In tegenstelling tot de organisatie van Schans-Pop heeft de organisatie van Bokpop wel de hoop dat hun festival doorgang kan vinden.

Het streven is namelijk dat mensen vanaf 20 september geen afstand meer hoeven te houden. Vanaf dat moment is het daardoor ook weer mogelijk om een festival te organiseren. Mogelijk worden er op de persconferentie van 17 september versoepelingen aangekondigd. De organisatie zal er alles aan doen, om er in deze rare tijden een leuk en gezellig evenement van te maken. Inmiddels heeft de gemeente de vergunning verleent.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees