In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt alweer de derde editie gehouden van Lekker Noordbroek. Het festival op de Beereshoeve aan de Zuiderstraat 28A in Noordbroek met ’foods, drinks & more’ is in zijn korte bestaan al een geliefde attractie geworden die duizenden mensen naar het culinaire dorp Noordbroek lokt.

De voorbereidingen zijn in volle gang en organisator Wietze Snaak heeft met compaan Rob Mulder de afgelopen weken de omgeving afgestruind om alle ingrediënten voor het weekend bij elkaar te sprokkelen onder het motto ’niet alles wat lekker is hoeft van ver te komen’. Dat blijkt wel uit de samenwerking van Lekkere Buren Huib Meinardi en Anouschka en Wietze Snaak van Jos Beeres.

Zij leggen met asperges, aardbeien en wijn de basis voor het evenement. Snaak: ”Streekproducten uit de omgeving en hier en daar een exotische twist, live muziek erbij en daar is het recept voor een weekend lang lekker vermaak.” De meest uiteenlopende foodtrucks maken hun opwachting tijdens Lekker Noordbroek en optredende artiesten zijn onder andere Erwin de Vries, Alex Vissering & The Hollywood Horsehit. Voor de kleintjes onder de bezoekers is er een waar kinderparadijs met heel veel springkussens, watervermaak, voetbalplezier, slootjespringen, schminken en snoepen en smikkelen. Actuele informatie is te vinden op www.lekkernoordbroek.nl.