Dienstverlening ’t Bokkeblad vanaf 1 september 2021

Laatste nieuws

Op 27 juli j.l. is Henk Fokkema, eigenaar en boegbeeld van ’t Bokkeblad, plotseling overleden. Vanwege het overlijden van Henk hebben wij nagedacht over de toekomst van ’t Bokkeblad en Sportprijzenonline.com. Met pijn in ons hart moest het moeilijke besluit worden genomen om de werkzaamheden omtrent de krant per 1 september aanstaande te stoppen. 

Dit betekent dat na tientallen jaren de laatste ’t Bokkeblad verschijnt op woensdag 25 augustus 2021. Ondanks het moeilijke besluit om met de krant te stoppen, hebben we besloten om de overige werkzaamheden van Henk voort te zetten. Dit betekent dat u voor drukwerk, kopieën en het maken en beheren van websites bij ’t Bokkeblad aan het juiste adres bent. 

Tevens wordt ook Sportprijzenonline.com voortgezet, waardoor u eenvoudig medailles, rozetten, bekers en bokalen voor uw sportwedstrijden, evenementen of speciale aangelegenheden kunt bestellen via onze website www.sportprijzenonline.com. Voor al onze diensten geldt dat wij telefonisch en per e-mail bereikbaar zijn. Tevens bent u van harte welkom om langs te komen.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees