Digitale kerstnachtdienst in Schildwolde met als thema ”Geef licht”

Laatste nieuws

Twee weken terug kon u in deze krant al lezen dat er concrete plannen waren voor een kerstnachtdienst in Schildwolde. Deze plannen hebben geresulteerd in een digitale samenkomst met als thema ”Geef licht”. Er worden mooie opnames gemaakt op meerdere locaties waarbij natuurlijk de Juffertoren niet zal ontbreken. Kinderen uit het dorp zullen liederen zingen in een heuse kerststal.

Verder worden er opnames gemaakt van diverse zangers uit de verschillende kerken. Alle opnames worden de komende dagen gemaakt en gemonteerd tot één geheel. Dit is noodzakelijk, omdat de dienst op donderdag 24 december vanaf 21.30 uur ook te volgen zal zijn via RegioTV (Ziggo kanaal 47 of KPN kanaal 1464).

De kerstnachtdienst is ook te volgen via de websites van de kerken zelf: www.woldkerken.nl, www.protestantsegemeenteslochte­ren.wee­bly.com en gkv-schildwolde.nl. Omdat daar meer ruimte is wordt op die kanalen al om 21.15 uur begonnen met diverse liederen en wordt na de dienst om 22.30 uur ook afgesloten met diverse liederen. De kerstnachtdienst is een mooie samenwerking tussen de kerken in Schildwolde en Slochteren met als doel dat toch het kerstverhaal mag klinken. Het thema ”Geef licht” is bewust gekozen, want licht is extra belangrijk, juist in deze coronatijd.

Er wordt ook een collecte gehouden voor een goed doel. Doel en informatie hoe u bij kunt dragen volgen in de dienst. Bent u niet in de gelegenheid om op kerstavond te kijken, dan kunt u via de websites van de kerken de kerstnachtdienst terugkijken.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30