Vanaf januari 2019 gaat er, bij voldoende deelname, een nieuw evenement plaatsvinden in Siddeburen. De organisatie (een commissie van dorpsbelangen) wil nog niet al te veel kwijt over de inhoud van het evenement. Wel is het noodzakelijk dat er zich minimaal 20 teams aanmelden. Alles mag wat betreft samenstelling van een team: dames, heren, gemengd, vrienden en vriendinnen, sportverenigingen, buurt- en straatteams.

Wel is duidelijk dat er slimheid, kennis en kunde en teamspirit voor nodig is om als team in de top van het klassement te belanden of kans te maken om te winnen, en samenwerking is erg belangrijk. Ook de plaatselijke ondernemers kunnen en mogen een onderdeel zijn van dit nieuwe evenement. Zij worden daar de komende periode nader over geïnformeerd indien er voldoende aanmeldingen van teams zijn. En mocht je team als winnaar uit de bus komen tijdens een groots opgezet afsluitingsfeest, dan mag jouw team een bepaald bedrag aan een lokaal, zelf gekozen, goed doel geven.

De komende vier weken zal er iedere week in ’t Bokkeblad een vraag gesteld worden in de rubriek ”Bokjes”. Deze vier vragen zijn onderdeel van het evenement en met het juiste en goede antwoord erbij levert dit bonuspunten op voor het deelnemende team. De antwoorden van de vier vragen mogen per week of in één keer worden aangeleverd via onderstaande e-mailadressen.

De organisatie denkt in de tweede week van januari definitief te kunnen starten (afhankelijk van het aantal opgegeven teams) en begin april de afsluitende prijsuitreiking met het afsluitingsfeest te houden. Aanmelden als team (maximaal 5, minimaal 2 personen) kan via: [email protected], [email protected], Blaauwslaan 6, 9628 BJ Sid­deburen of telefonisch: (06) 22083017 (ook voor nadere informatie). Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november. Bij teamaanmelding horen uiteraard de antwoorden op de gestelde vragen in ’t Bokkeblad. Kosten per team zijn 15 euro.