Overschild Echtpaar Haken uit Overschild 65 jaar getrouwd

Echtpaar Haken uit Overschild 65 jaar getrouwd

Vorige week woensdag was het exact 65 jaar geleden dat het echtpaar Haken-Metting uit Overschild elkaar het ja-woord gaven. Jan Adriaan Haken (88 jaar, geboren in Appingedam) en Maria Hinderika Metting (87 jaar, geboren in Nieuweschans) trouwden op 6 februari 1954 te Nieuweschans. Ze weten nog goed dat het die dag bitterkoud was.

Wethouder Peter Verschuren kwam het briljanten paar, dat pas sinds een half jaar woonachtig is in Overschild, namens de gemeente Midden-Groningen gelukwensen in hun mantelzorgwoning aan de Graauwedijk. Voorheen woonde het stel in Winschoten en later in Oosteinde bij Roodeschool.

Meneer Haken was in zijn werkleven muziekleraar, eigenaar van een muziekzaak en elektricien. Ook speelde hij in een bandje. Mevrouw Haken had een eigen handwerkzaak in Bedum. Het echtpaar kreeg drie kinderen, acht kleinkinderen en negen achterkleinkinderen.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u