Laatste nieuws

Eerste bijeenkomst over 5 mei-viering in Siddeburen goed bezocht

Op woensdag 8 januari jl. vond in ”de Viskenij” overleg plaats door de Stichting 4 & 5 Mei Siddeburen met vertegenwoordigers van diverse (buurt)verenigingen uit het dorp Siddeburen en Hellum over de invulling van de 5 mei-viering. Voorzitter Jan Onne Bosman kon bijna 60 personen welkom heten en gaf aan blij verrast te zijn door de belangstelling en constateerde dat het enthousiasme en de betrokkenheid vanuit beide dorpen bij de 5 mei-viering bijzonder groot is!

Na afloop van de vergadering werd dit nog eens bevestigd door de spontane opgave van 12 wagens voor de optocht. De minimale deelname bedraagt 15 wagens en er is nog tijd om zich op te geven tot 1 februari a.s. De kans is dan ook groot dat de optocht doorgaat.

Een kleintje bevrijdingsfestival wordt georganiseerd door het Kloksmeer Comité en Motor Sport Club Siddebu­ren. De tent hiervoor wordt beschikbaar gesteld door Dorpsbelangen ”Siddeburen vooruit”.

Verder is de stichting nog in overleg met een aantal andere verenigingen in het dorp om een vrijheidsontbijt te organiseren. Het doel van een vrijheidsontbijt is om bijzondere ontmoetingen te creëren, zowel in klein als in groot gezelschap, om met elkaar te praten over vrijheid.

Via deze krant en Facebook wordt iedereen van de vorderingen en de activiteiten op de hoogte gehouden. (Buurt)verenigingen die ook graag mee willen doen aan de optocht, de organisatie of een bijdrage willen leveren aan een geslaagd bevrijdingsfeest op 5 mei 2020 kunnen reageren via Facebook of e-mail: [email protected]

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30