Hellum Eerste senioren café in Hellum vorige week gehouden

Eerste senioren café in Hellum vorige week gehouden

Op donderdag 20 februari ging voor het eerst het senioren café Hellum van start. 20 deelnemers van 60 tot 94 jaar uit Hellum beleefden tussen 15.00 en 18.00 uur met elkaar een leuke middag. Er werd gezellig gekletst, maar daarnaast ook besproken wat er in de toekomst mogelijk zou kunnen zijn en wie er dan nog meer enthousiast gemaakt zouden kunnen worden voor een middag als deze.

De middag werd afgesloten met een warme maaltijd, die deze keer bestond uit een heerlijke ovenschotel boerenkool en zuurkool met bitterkoekjes­pudding toe. Het senioren café Hellum is een initiatief van Stichting Dorpshuis Tonegido en de Vereniging Dorpsbelangen Hellum. Voor 5 euro krijgen de deelnemers een kopje koffie of thee en een warme maaltijd. Er werd besloten dat het initiatief voor herhaling vatbaar is. Voortaan op de derde donderdag van de maand, behalve in de maand mei, dan is het een week later in verband met Hemelvaartsdag.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u