Feestelijke dag kinderen OBS De Springplank tijdens Koningsspelen

Laatste nieuws

Vrijdag 23 april was de dag van de Koningsspelen. Een dag die de leerlingen van OBS De Springplank in Siddeburen niet snel zullen vergeten. Op De Springplank lopen Lisanne Hamminga en Judith Paapst stage voor hun opleiding Onderwijsassistent. In het kader van hun opleiding hebben zij, samen met een paar studiegenoten, een volledig begeleide Koningsspelen georganiseerd.

Om de Koningsspelen dit jaar op een veilige manier te organiseren volgens de RIVM-richtlijnen hebben zij, in overleg met VV Siddeburen, het voetbalveld ter beschikking gekregen. Zo konden er coronaproof allerlei spellen worden georganiseerd die de leerlingen in hun eigen klassenbubbel hebben gespeeld. Op geruime afstand van de andere groepen en elk met een vaste begeleider (veelal de eigen leerkracht).

Lisanne Hamminga: ”Het is toch heel spannend om in deze tijd zo’n grote activiteit te organiseren. Je moet met veel dingen rekening houden en we willen ons natuurlijk aan alle richtlijnen houden. Gelukkig hebben we samen een mooi programma kunnen maken.” De leerlingen van De Springplank kunnen terugkijken op een feestelijke dag!

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30