Nog even en dan is het weer zover: Festival Art Carnivale strijkt neer aan de oevers van het Schildmeer in Steendam van vrijdagmiddag 21 juli tot en met zondagavond 23 juli 2017.

Onder de titel ”de 9 geheimen” belooft het weer een bruisend geheel te worden met een kunstzinnige mix van live muziek uit alle windstreken, kunst, theater, braderie, (h)eerlijke horeca, kinderactiviteiten, dans, workshops, straattheater, een vaartocht over het Schildmeer, een vuurshow op zaterdagavond en geheimen! Het is voor de organisatie elk jaar een hele klus om alles op poten te zetten zodat jong en oud van dit gratis festival kunnen genieten en daar zijn veel, heel veel vrijwilligers voor nodig.

Ook het kernteam van festival bestaat geheel uit vrijwilligers die de hele organisatie voor hun rekening nemen. En dan zijn er nog veel andere taken waar hulp van vrijwilligers voor nodig is van op- en afbouw tot biertappers, begeleiders van kinderactiviteiten, bemensing infokraam, horeca medewerkers, mensen die een vrachtwagen mogen besturen en zo nog veel meer. De minimum leeftijd om mee te kunnen doen als vrijwilliger is 18 jaar. De organisatie zorgt als tegenprestatie voor eten en drinken en festivalmunten. Hoe kun je je aanmelden als vrijwilliger? Op de website van het festival staat een link naar het aanmeldformulier: www.artcarnivale.nl.