Geef leuke routes door aan Marketing Midden-Groningen

Laatste nieuws

Wandelen, fietsen, varen, paardrijden: het zijn allemaal leuke en populaire manieren om je omgeving te ontdekken. Hierbij maken mensen graag gebruik van een routekaart of route-app. Marketing Midden-Groningen gaat de komende drie jaar allerlei soorten routes maken, deels gekoppeld aan een thema, deels aan een gebied. Hiervoor is budget beschikbaar gesteld vanuit het Nationaal Programma Groningen.

Voor Marketing Midden-Groningen is deze bijdrage heel belangrijk. ”Het stelt ons in staat om echt iets extra’s te bieden. We kunnen samen met andere stichtingen en ondernemers routes maken, maar ook arrangementen en excursies,” aldus directeur Marleen Godlieb. ”Hiermee kunnen we Midden-Groningen nog beter op de kaart zetten als toeristische be­stemming.

We hopen dat hierdoor mensen niet alleen komen wandelen of fietsen (zoals op bijgaande foto langs de monumentale kerk in Harkstede), maar hun verblijf verlengen met een overnachting en bezoekjes aan restaurants of musea.”

De afgelopen jaren zijn er al veel routes gemaakt of bedacht. Marketing Midden-Groningen wil deze routes verzamelen om te kijken of er bruikbare routes bijzitten die opnieuw uitgebracht kunnen worden. Ook ideeën voor nieuwe routes zijn welkom. Heeft u een route gemaakt, nog een oud routeboekje liggen of een idee voor nieuwe route, neem dan contact op via [email protected]

Het mogen naast wandel- en fietsroutes, ook ruiter-, vaar- of autoroutes zijn. Ook routes die geschikt zijn voor minder mobiele inwoners en bezoekers zijn welkom.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30