Siddeburen Geen Slochter Jaarmarkt en Superbraderie Siddeburen in najaar

Geen Slochter Jaarmarkt en Superbraderie Siddeburen in najaar

De Siddebuurster Superbraderie op 1 oktober en de Slochter Jaarmarkt op 7 oktober zullen vanwege de coronacrisis geen doorgang vinden. Omdat er geen duidelijkheid is over de vraag of grote evenementen na 1 september mogen plaatsvinden. Het kabinet en het RIVM zeggen steeds dat deze evenementen pas weer kunnen plaatsvinden als er een vaccin is tegen het coronavirus.

Op z’n vroegst zal dat pas in de loop van 2021 zijn, zo is de verwachting. Volgens de organisatoren is het ondoenlijk om een markt of braderie te organiseren en daarbij ook de richtlijn van 1,5 meter in acht te nemen. Beide activiteiten trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers en de organisatoren willen daarom voor belangstellenden nu duidelijkheid bieden om te voorkomen dat ze de komende maanden voor niets allerlei voorbereidingen treffen. De organisatoren hopen op begrip en zullen de activiteiten in 2021 wederom opstarten.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u