Gemeente Midden-Groningen zet dienstverlening voorlopig voort

Laatste nieuws

Net als heel Nederland ziet ook de gemeente Midden-Groningen zich voor forse opgaven gesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus. Het uitgangspunt is dat de dienstverlening voor de inwoners in principe normaal wordt voortgezet. Dat geldt bijvoorbeeld voor de baliediensten en de afvalinzameling. De geldende openingstijden en de afvalkalender blijven gewoon van kracht.

Uiteraard volgt Midden-Groningen nauwgezet de richtlijnen zoals die door de rijksoverheid zijn uitgevaardigd. De werkprocessen in de gemeentelijke organisatie zijn daarop aangepast.

Midden-Groningen houdt de situatie van dag tot dag in de gaten. Een speciaal crisisteam is sinds de afkondiging van de landelijke maatregelen van donderdag 12 maart en zondag 15 maart bezig om de lokale effecten te monitoren en maatregelen te treffen om de werkzaamheden zoveel mogelijk te laten doorgaan.

Veel informatie is nog niet compleet. Het is denkbaar dat er in de komende dagen aanpassingen nodig zijn. Informatie daarover wordt onder andere op www.midden-groningen.nl doorlopend bijgewerkt en gepubliceerd.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30