Vorige week dinsdag bezochten ruim honderd kinderen het vakantiebijbelfeest in Schildwolde, georganiseerd door de samenwerkende kerken uit de regio. Rondom het thema ’de wereld op z’n kop’ was er ruimte voor zang, spel en toneel. Tijdens verschillende workshops konden de kinderen zelf kiezen wat ze gingen doen.

Bij de ’meidentut’ werden de deelnemers verwend met een beautybehandeling. Ook werden er kaarsen, robots, zeepkettingen en creaties van papier, knopen en vilt gemaakt, vogelnestjes in elkaar getimmerd en apparaten gesloopt. Tussen de middag konden de kinderen genieten van vers gebakken pannenkoeken.

Mede dankzij tientallen vrijwilligers is het een geweldig feest geworden. De organisatie wil in het bijzonder PLUS Spithoff en Zeevis en Snackhandel Pakes bedanken voor hun bijdrage. Gekoppeld aan het thema zijn er spullen ingezameld voor het straatkinderenproject ’Het Arendsnest’ in Oekraïne. Als u nog spullen wilt inleveren voor dit project dan kan dat tot en met komend weekend bij PLUS Spithoff in Schildwolde.