Laatste nieuws

Geslaagde clubkampioenschappen voor de jeugd bij TV Siddeburen

Van woensdag 18 september tot en met woensdag 25 september organiseerde de jeugdcommissie van Tennisvereniging Siddeburen de clubkampioenschappen voor de jeugd in de categorie rood, oranje en groen (enkel/dubbel). In alle drie de categorieën hadden zich veel enthousiaste deelnemers aangemeld, die vervolgens diverse wedstrijden, zowel enkel als dubbel, in hun eigen categorie gingen spelen.

Na de laatste wedstrijden werden de clubkampioenschappen afgesloten met de prijsuitreiking. Niemand ging met lege handen naar huis. Voor iedere deelnemer was er een medaille als herinnering. In de categorie rood/oranje is Dinand Schouwstra clubkampioen geworden. De tweede plaats ging naar Nick van der Reep, gevolgd door Cecile Stel, die de derde prijs in de wacht sleepte en Marleen van Dijk werd vierde. In de categorie groen werd Emma Nijdam clubkampioen.

Gevolgd door Kyra Smedes op plaats twee en Aniek Bosma op de derde plaats. Marit Uuldriks en Keegan Breedijk werden vierde en vijfde. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd kampioenschap met vrolijke kinderen en veel ouders langs de lijn.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30