Afgelopen vrijdag was het één roze boel bij de Albert Heijn in Siddeburen. De pui was volledig in het roze licht gezet en de roze loper was uitgelegd. Dertig lokale ondernemers presenteerden hun bedrijf door de looppaden van de supermarkt. Vier enthousiaste ondernemers, Hairstyle Liana, Vital huid- en voetverzorging, Yuditit Photos en Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe, wilden graag de dames uit het dorp een gezellige avond bezorgen.

En dat is gelukt, want zo’n 450 vrouwen kwamen op de Ladies Night af. Bij de entree werden ze onthaald door gespierde mannen in ontblote bovenlijven en onder het genot van een welkomstdrankje konden ze door de winkel langs de ondernemers slenteren. Voet en nek massages, sieraden, advies over make-up, hairstyling, schoenen, tassen, lingerie, chocola en wijn proeven. Of een meet & greet met stoere auto monteurs in het magazijn, het was allemaal mogelijk.

Het werd een onvergetelijke avond voor velen en duidelijk was de krachtenbundeling van deze lokale ondernemers wat de avond tot een groot succes maakte.