Gravenproject bij kerk Noordbroek gaat weer van start

Laatste nieuws

Op zaterdag 10 april a.s. wordt weer een start gemaakt met het gravenproject bij de kerk in Noordbroek. Er wordt door de vrijwilligers gewerkt van 09.00 tot 12.00 uur met tussendoor een koffie/theepauze. De werkzaamheden die moeten worden verricht zijn: –  het verwijderen van groene aanslag op de graven; – het herstellen van opschriften op de grafstenen; – het herstellen van betegeling en omranding van graven; – het schilderen van hekwerken rondom diverse graven; – het schoonhouden van de paden op het kerkhof.

Omdat alle werkzaamheden buiten plaatsvinden kan er coronaproof worden gewerkt. Gebleken is dat na Pasen het aantal bezoekers aan kerk en begraafplaats toeneemt. Hieronder zijn mensen die aan stamboomonderzoek doen of die voorouders hebben die op het kerkhof bij de kerk begraven liggen. Het is daarom wel handig dat de opschriften leesbaar zijn!

De organisatie is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Indien u interesse hebt dan kunt u contact opnemen met Chris Kuiper via (06) 20148213 of via e-mail: [email protected] Gewoon langskomen bij het Leerkerkje (naast de kerk) aan de Noordersingel 1 in Noordbroek kan ook.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30