De sponsorcommissie van de volleybalvereniging VIOS heeft allesbehalve stil gezeten het afgelopen jaar. Het tenue van de senioren was na 7 jaar echt aan vervanging toe en om dit te kunnen realiseren is de sponsorcommissie, Martin Haverkamp en Jarno Heidmeijer, het afgelopen jaar volop bezig geweest om nieuwe sponsoren te werven voor de vereniging. En met succes mag wel gezegd worden, want het duo wist maar liefst 14 nieuwe sponsoren aan zich te binden.

Een hele opgave om voor negen senioren teams shirtjes en broekjes te realiseren. ”We prijzen ons erg gelukkig met al deze sponsoren, we weten dat het erg moeilijk is voor verenigingen om sponsoren te vinden in deze tijd,” aldus Jarno Heidmeijer. ”We merken dat VIOS een groot maatschappelijk belang heeft binnen onze gemeente, ik ben dan ook blij en trots dat ik vanuit mijn functie in de sponsorcommissie en ook als sponsor mijn steentje heb kunnen bijdragen,” aldus Martin Haverkamp van Uitvaartcentrum Slochteren.

Naast een nieuw shirt met 3 sponsoren (voor dames en heren verschillend) is de vereniging er ook in geslaagd om voor elk team een afzonderlijke sponsor voor de broekjes te vinden. Afgelopen zaterdag zijn de nieuwe tenue’s onder het toeziend oog van enkele sponsoren in gebruik genomen. De sponsoren waren uitgenodigd voor deze thuisronde. Naast het fotomoment kregen de sponsoren ook een kijkje in de keuken van VIOS. Marcel Schuiten, hoofdtrainer van Dames 1, nodigde de sponsoren uit om de wedstrijdbespreking van het 1e damesteam bij te wonen. Al met al een zeer geslaagde opening van het seizoen voor de volleybalvereniging VIOS.