Het tuinstoelconcert van ”Concordia” in Siddeburen werd afgelopen maandag uitstekend bezocht met zo’n 130 toeschouwers. Na het onstuimige weekend viel het weer gelukkig mee maandagavond jl. De gekozen locatie was prima, namelijk de parkeerplaats achter de bibliotheek bij de bewonersflat ’De Statenborgh’ aan de Schoollaan.

Ruim honderd bezoekers gaven gehoor aan de oproep om een eigen (tuin)stoel mee te nemen in ruil voor lekker kopje koffie met een koekje. Vanaf 19.30 uur liet Muziekvereniging ”Concordia” prachtige bekende pop- en rocknummers horen om haar donateurs, maar ook alle inwoners te bedanken voor alle steun die de vereniging steeds weer mag ontvangen.

Mede dankzij de medewerking van de bewoners van ’De Statenborgh’ en restaurant Azeri kan men terugkijken op een fantastisch concert. Op zaterdag 14 juli staat het volgende concert gepland. Aan de oevers van het Schildmeer zullen ”Concordia” en Popkoor ”Popkorn” op het grasveld bij Boei 12 een optreden verzorgen. Het Beachconcert zal beginnen om 19.30 uur.