Haalbaarheidsonderzoek MFA De Borgstee

Laatste nieuws

Het haalbaarheidsonderzoek naar herinrichtingsmogelijkheden van De Borgstee in Harkstede is in volle gang. Inwoners en gebruikers van De Borgstee geven aan welke ideeën en wensen zij hebben om het centrale deel van De Borgstee tot een fijne ontmoetingsruimte in te richten.

Behoeften kunnen liggen op het gebied van voorzieningen zoals ruimte voor grotere bijeenkomsten voor film, cultuur, eten, etc. Of ruimte voor workshops, cursussen, sportieve activiteiten. En ruimte om elkaar te ontmoeten.

Ook de buitenruimte wordt in het onderzoek betrokken. Zo wordt er bijvoorbeeld geopperd of een terras aan de zuidzijde van De Borgstee, aan de kant van het park wenselijk is. Ook over een verdere inrichting van het park met mogelijke sportieve en groene voorzieningen kunnen ideeën kenbaar gemaakt worden.

Een flyeractie bij de lokale supermarkt leverde al boeiende gesprekken op, want er leeft veel in Harkstede. Naast het enquêteren via de website vinden er gesprekken plaats met huidige gebruikers. Tot 30 april kan worden deelgenomen door een vragenformulier in te vullen dat te vinden is op https://www.wes­ters.nl/­borg­stee-home.

Het komt voor dat inwoners niet aan de digitale vorm deel kunnen nemen. In dat geval kan contact opgenomen worden om een afspraak te maken voor thuisbezoek. Dan kan de vragenlijst samen ingevuld worden.

Het haalbaarheidsonderzoek is een initiatief van het vrijwilligersplatform InHarkstede. Het onderzoek wordt na de zomer afgerond. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via [email protected] of met de voorzitter van de Vereniging Dorpsbelangen, tel. (06) 24641491.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees