spot_img

Iedereen in Kolham mag meedenken over speeltuin in het hofje aan de Berkenlaan.

Laatste nieuws

Zaterdag 12 juni zijn alle inwoners welkom om mee te denken over de inrichting van een nieuwe speeltuin in het hofje aan de Berkenlaan in Kolham. Een groep van actieve buurtbewoners is met elkaar aan de slag gegaan om een plan te ontwikkelen voor een speeltuin op deze locatie. Lefier heeft dit stuk grond ter beschikking gesteld voor een nieuwe speeltuin voor de buurt. Het geld voor de speeltuin moet bij elkaar verzameld worden door subsidies aan te gaan vragen.

Nu is het eerst belangrijk om met elkaar een plan te maken wat de kinderen en alle andere betrokken inwoners uit Kolham graag zouden willen. Zaterdag 12 juni is iedereen tussen 10 uur en 12 uur, in tijdsblokken, welkom om op de locatie aan de Berkenlaan de eerste ontwerpen te komen bekijken. Via een stemformulier kan de voorkeur aangegeven worden voor het soort speeltuin dat het gaat worden. Als dit bekend is kan er een definitief plan gemaakt worden en kunnen de subsidies aangevraagd gaan worden.

Inwoners van de Beukenlaan, Berkenlaan en Wilgenlaan zijn tussen 10.00 uur en 10.30 uur welkom.

Inwoners van de Lindenlaan en de Knijpslaan zijn tussen 10.45 uur en 11.15 uur welkom.

En als laatste zijn de inwoners van de Eikenlaan, Hoofdweg en de Rengerslaan tot de A7 welkom om hun mening te komen geven van 11.30 uur tot 12.00 uur.

We hopen door de tijdsblokken niet teveel mensen tegelijk bij elkaar te hebben, bij drukte kan het zijn dat er op elkaar gewacht moet worden. Er is voor iedereen ook een lekker kopje koffie of thee en limonade voor de kinderen beschikbaar gesteld door de buurt.

De hygiëneregels en afstandsregels zullen we met elkaar in acht moeten nemen hierbij!

De contactpersoon bij vragen is Carla van Hooijdonk, zij is via de email te bereiken: [email protected].

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30