Home Harkstede In Harkstede werd gedanst op dansrage ’Jerusalema’

In Harkstede werd gedanst op dansrage ’Jerusalema’

Afgelopen zaterdag hebben jonge en oudere danseressen en dansers uit Harkstede, Meerstad en Noordbroek in Harkstede kundig en met veel plezier gedanst op de wereldwijde dansrage ‘Jerusalema’. Om 11.00 uur en om 15.00 uur klonk de muziek prachtig over het grasveld aan de Henricus Hasekampsingel, dankzij de stroomvoorziening van de buren en boxen van 2JOIN.

Het enthousiasme van de dansers en toeschouwers was zo aanstekelijk dat het dansgezelschap ‘s middags op tournee ging. Eerst naar het parkeerterrein bij de COOP, waar veel toeschouwers stonden. Bewoners van de Appelhof verrasten de dansers enorm door zelf ook mee te dansen, wederom klonk er weer applaus. De tour ging vervolgens verder met als uitsmijter op straat voor Borchrijck waar de bewoners ook zichtbaar genoten en meeklapten.

Na afloop keerden de dansers, met spijt dat het afgelopen was, huiswaarts. De aanwezigen uit Meerstad deden de belofte om ‘Jerusalema’ binnenkort ook in Meerstad te organiseren, daar zullen de dansers uit Harkstede en Noordbroek ook bij aanwezig zijn. Ook voor Harkstede zal dit evenement niet de laatste keer zijn.

Laatste nieuws

Brand in vrouwenpaviljoen Salem in Wagenborgen herdacht

Zaterdag 24 oktober 1970 staat bij veel mensen nog in het archief als de dag van gisteren:...

Charlotte Doddema uit Noordbroek verkozen tot Sporttalent van 2019

Afgelopen vrijdag werden de winnaars van de Sportverkiezing Midden-Groningen 2019 via een livestream bekendgemaakt. De sportverkiezing zou...

Wethouder Boersma reikte prijzen uit van fotowedstrijd

Op zaterdag 5 september organiseerde het Voedselpark Slochteren een Doe-Dag. Bezoekers konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u