Informatiebord bij de nieuwe steiger in de Borgmeren onthuld

Laatste nieuws

Ondanks windkracht 8 en een drassige ondergrond trokken ruim 30 belangstellenden uit Harkstede, Scharmer en omgeving zaterdag 30 december naar de steiger in de Borgmeren om getuige te zijn van de onthulling van het informatiebord. Het bord geeft informatie over flora, fauna en recreatie.

Besturen en vrijwilligers van de dorpsverenigingen Scharmer en Harkstede hebben in 2015 het project om een nieuwe steiger te realiseren opgestart en rondden dat afgelopen zaterdag op feestelijke wijze af. Met oliebollen, glühwein en warme chocolademelk werd een toast uitgebracht, nadat wethouder Anja Woortman en Meindert Schollema (voorzitter van het Loket Leefbaarheid) de openingshandeling verricht hadden.

Beide spraken hun waardering uit voor het initiatief en de wijze waarop de dorpsverenigingen Scharmer en Harkstede met elkaar en de gemeente samengewerkt hebben. Zowel de gemeente als het Loket Leefbaarheid hebben dit project financieel mogelijk gemaakt. Voor Anja Woortman was dit haar laatste officiële handeling als wethouder van de gemeente Slochteren.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30