Schildwolde Jubileum Fraeylema Koetsentocht alsnog afgelast

Jubileum Fraeylema Koetsentocht alsnog afgelast

Zoals bij tal van evenementen verstoren de corona maatregelen een verdiende jubileumwaardige Fraeylema Koetsentocht. Veel deelnemers uit het westen en midden van het land hebben afgehaakt, waardoor het bestuur geen andere keus rest dan het evenement te cancelen, dat op zaterdag 19 september a.s. gehouden zou worden. Wat zou het mooi zijn om de bestuursleden Ko van Rooijen, Dirk de Vries en Roel de Vries, die deze succesvolle tocht in 1995 op poten hebben gezet en nu al 24 jaar met groot succes organiseren, in 2020 een waardig afscheid te geven met een klinkend jubileum.

Zowel de nieuwe bestuurders als de vele vrijwilligers, die het bestuur al vele jaren ondersteunen en de beheerders van de Fraeylemaborg, laten zich echter niet van hun stuk brengen door deze onverwachte afgelasting en richten zich nu al op een 25-jarige jubileumtocht op 4 september 2021. ”Uiteraard worden de jubilerende bestuurders, die hun stokje gaan overdragen aan hun opvolgers, nog op passende wijze in het zonnetje gezet,” zo laat secretaris Nelly Boer weten.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u