Voorpagina Noordbroek Kerstsfeer in Noordbroek met aantal evenementen

Kerstsfeer in Noordbroek met aantal evenementen

De inwoners van Noordbroek worden gevraagd om voor en op 15 december de tuinen zo mooi mogelijk te verlichten met waxinelichtjes, kaarsen of elektrische verlichtingen. Een deskundige jury zal op 15 december de tuinen die zijn aangemeld, beoordelen en de mooiste en meest origineel verlichte tuin met een prijs waarderen, aangeboden door de DAR Noordbroek.

De prijsuitreiking is op 16 december na de kerstkuier in MFC de Noordsuythoeve. Er zijn prijzen voor de mooiste straat, een eerste prijs individueel, een tweede prijs individueel en natuurlijk is er ook de aanmoedigingsprijs. Geef u op voor vrijdag 15 december 12.00 uur bij E. Schriever per e-mail: [email protected] of telefonisch (06) 53725300.

Op zaterdag 16 december a.s. staat Noordbroek in het teken van een bijzondere kerstwandeling rond de kerk, de molen en de begraafplaats. Tijdens deze winterse wandeling komen de deelnemers helemaal in kerstsfeer door de vele verrassingen die zij onderweg zien: toneelspelers, die fragmenten uit het kerstverhaal uitbeelden.

Een zangkoor, dat kerstliederen ten gehore brengt, prachtige muziek van de muziekvereniging en natuurlijk overal kaarsen en vuurkorven. De reis begint bij MFC de Noordsuythoeve en de wandeling op zich duurt ongeveer 45 minuten. De deelnemers krijgen een stempelkaart mee met de route en onderweg kan men zich te goed doen aan allerlei versnaperingen. Voor meer informatie zie: www.kerstkuiernoordbroek.nl.

Op zondag 17 december zal MFC de Noordsuythoeve door het beheer en vele vrijwilligers in een prachtige kerstsfeer zijn omgetoverd. Een gezellige kerstmarkt met een divers aanbod van meer dan 40 standhouders. Ook wordt voor entertainment gezorgd, er zijn de hele dag door diverse leuke workshops en er zijn live kerstoptredens van onder andere de Tiepies, Vocal­groep Puur en een kinderkoor onder begeleiding van Jessica Bos Vocal Coaching. Natuurlijk is ook de kerstman aanwezig. Meer info op www.mfcdenoordsuythoeve.nl/ kerstmarkt.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u