Midden-Groningen Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt

Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vorige week vrijdag alsnog de Koninklijke Onderscheidingen voor Midden-Groningen kunnen uitreiken nadat het op de officiële datum van de lintjesregen niet kon vanwege de toen geldende coronamaatregelen.

In theater Kielzog overhandigde burgemeester Hoogendoorn het lintje aan de gedecoreerden, waarna hij de mogelijkheid bood aan de partner of familielid van de gedecoreerde om deze op te spelden. De burgemeester mocht dit zelf niet doen, vanwege de regel om anderhalve meter afstand te houden.

Op de groepsfoto poseren alle gedecoreerden met de burgemeester, achterste rij v.l.n.r.: Hans Beeftink, Johannes Quax, Kor Vos, Jan Willem van Timmeren en burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Voorste rij v.l.n.r.: Annelien de Winter-Wijffels, Thallie Huizinga-Roelofs en Tiny Davids-Uuldriks. Helaas konden vier van de elf gedecoreerden niet bij de uitreiking zijn, onder andere omdat deze bijeenkomst op redelijk korte termijn werd georganiseerd. Henk de Haan, Ria Hess Busselaar-Bieleveld, Jacob Roggema en Joke Holtrust zullen 9 september alsnog gedecoreerd worden.

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X