Voorpagina Midden-Groningen Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt

Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vorige week vrijdag alsnog de Koninklijke Onderscheidingen voor Midden-Groningen kunnen uitreiken nadat het op de officiële datum van de lintjesregen niet kon vanwege de toen geldende coronamaatregelen.

In theater Kielzog overhandigde burgemeester Hoogendoorn het lintje aan de gedecoreerden, waarna hij de mogelijkheid bood aan de partner of familielid van de gedecoreerde om deze op te spelden. De burgemeester mocht dit zelf niet doen, vanwege de regel om anderhalve meter afstand te houden.

Op de groepsfoto poseren alle gedecoreerden met de burgemeester, achterste rij v.l.n.r.: Hans Beeftink, Johannes Quax, Kor Vos, Jan Willem van Timmeren en burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Voorste rij v.l.n.r.: Annelien de Winter-Wijffels, Thallie Huizinga-Roelofs en Tiny Davids-Uuldriks. Helaas konden vier van de elf gedecoreerden niet bij de uitreiking zijn, onder andere omdat deze bijeenkomst op redelijk korte termijn werd georganiseerd. Henk de Haan, Ria Hess Busselaar-Bieleveld, Jacob Roggema en Joke Holtrust zullen 9 september alsnog gedecoreerd worden.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u