Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt

Laatste nieuws

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vorige week vrijdag alsnog de Koninklijke Onderscheidingen voor Midden-Groningen kunnen uitreiken nadat het op de officiële datum van de lintjesregen niet kon vanwege de toen geldende coronamaatregelen.

In theater Kielzog overhandigde burgemeester Hoogendoorn het lintje aan de gedecoreerden, waarna hij de mogelijkheid bood aan de partner of familielid van de gedecoreerde om deze op te spelden. De burgemeester mocht dit zelf niet doen, vanwege de regel om anderhalve meter afstand te houden.

Op de groepsfoto poseren alle gedecoreerden met de burgemeester, achterste rij v.l.n.r.: Hans Beeftink, Johannes Quax, Kor Vos, Jan Willem van Timmeren en burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Voorste rij v.l.n.r.: Annelien de Winter-Wijffels, Thallie Huizinga-Roelofs en Tiny Davids-Uuldriks. Helaas konden vier van de elf gedecoreerden niet bij de uitreiking zijn, onder andere omdat deze bijeenkomst op redelijk korte termijn werd georganiseerd. Henk de Haan, Ria Hess Busselaar-Bieleveld, Jacob Roggema en Joke Holtrust zullen 9 september alsnog gedecoreerd worden.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30