Voorpagina Midden-Groningen Laatste vier Koninklijke Onderscheidingen uitgestelde lintjesregen uitgereikt

Laatste vier Koninklijke Onderscheidingen uitgestelde lintjesregen uitgereikt

Vorige week woensdag heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn de laatste vier Koninklijke Onderscheidingen van de uitgestelde lintjesregen uitgereikt. In hotel Faber in Hoogezand overhandigde burgemeester Hoogendoorn het lintje aan de gedecoreerden, waarna hij de mogelijkheid bood aan de partner of familielid van de gedecoreerde om deze op te spelden.

De burgemeester mocht dit niet zelf doen, vanwege de regel om anderhalve meter afstand te houden. Alle vier gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De lintjesregen kon op 24 april niet doorgaan wegens de toen geldende coronamaatregelen.

Op 3 juli werd de lintjesregen alsnog gehouden, maar helaas konden toen vier van de de elf gedecoreerden er niet bij aanwezig zijn. Met deze laatste uitreiking hebben alle elf gedecoreerden van Midden-Groningen hun Koninklijke Onderscheiding bij Algemene Gelegenheid ontvangen.

Op bovenstaande foto poseren de vier gedecoreerden met burgemeester Adriaan Hoogendoorn, v.l.n.r. Mevrouw H. (Ria) Hess Busselaar-Bieleveld, De heer H. (Henk) de Haan, De heer J. (Jacob) Roggema, Mevrouw J. (Joke) Holtrust en burgemeester Hoogendoorn.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u