Maisdoolhof in Meerstad vanaf zaterdag 30 juli geopend

Laatste nieuws

Vanaf zaterdag 30 juli kunnen alle speurneuzen weer op zoek naar de uitgang van het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. De 2,5 hectare grote dwaaltuin bevat maar liefst 4 kilometer aan paden en in het midden staat een uitkijktoren.

Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof en is er de mogelijkheid om op boomstammen te klauteren of in de zandbak te spelen. Een belevenis voor jong en oud. De toegang is gratis en als de weersomstandigheden het toelaten is het Maisdoolhof Meerstad tot en met oktober dit jaar te bezoeken.

Een avontuurlijke wandeling, een dagje uit met het gezin of een kinderfeestje organiseren? Maisdoolhof Meerstad is een aanrader voor iedereen die zin heeft om buiten te spelen. Wie liever een wandeling wil maken of een frisse duik wil nemen in het Woldmeer is eveneens op het goede adres in het natuur- en waterrijke gebied. In de vakantieperiode van 30 juli t/m 28 agustus is het Maisdoolhof van woensdag t/m zondag de gehele dag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend. Na de vakantie is het maisdoolhof open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Bij regenval is het doolhof gesloten.

Voor groepen zijn er in overleg ook andere openingstijden mogelijk. Voor meer informatie hierover en bijvoorbeeld het boeken van een arrangement kijkt u op www.meerstad.eu.

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de brede school in Meeroevers, Waterviolier 2 in Meerstad.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30