Lange tijd was het oorverdovend stil rondom de ontwikkelingen tot het ombouwen van het kerkgebouw van de Protestantse gemeente in Siddeburen en de daarbij behorende zalencentrum Rehoboth tot een Multifunctioneel Centrum (MFC).

Toch is er door alle betrokken partijen in de afgelopen periode achter de schermen keihard gewerkt om alle mogelijkheden te benutten om tot realisatie van deze plannen te komen. Met soms twee stappen vooruit en weer één achteruit zijn de initiatiefnemers nu op een punt gekomen dat ze graag de huidige situatie dorpsbreed willen communiceren.

Dit is mogelijk, omdat veel relevante zaken nu helder en duidelijk zijn. Daarom is er een informatieavond gepland op woensdag 5 juli a.s. om 19.30 uur in zalencentrum Rehoboth, Oudeweg 70 te Siddeburen. Naast alle betrokken partijen zullen ook de Nationaal Coördi­nator Groningen Hans Alders en wethouder Anja Woortman hierbij aanwezig zijn. Iedereen die geïnteresseerd is en geïnformeerd wil worden over de huidige stand van zaken en verdere ontwikkelingen in de transitie van het kerkgebouw en het zalencentrum naar een Multifunctioneel Centrum is deze avond van harte welkom.